Ponuda putovanja

uz maksimalnu fleksibilnost i prilagodbu vašim željama

Peru

Istražite zemlju Inka, posjetite Machu Picchu, jedno od 7 svjetskih čuda, ali fascinantni Peru ne nudi samo to. Zakoračite u avanturu. 

O putovanju

Jordan

Veličanstveni izgubljeni grad Petra, svjetsko čudo, Mrtvo more, Wadi Rum samo su neke od atrakcija koje ćete vidjeti na putu kroz Jordan. 

O putovanju

Zanzibar

Hakuna Matata i pravi hedonistički užitak za sva osjetila u tropskom raju. Pješčane plaže, odlična hrana i bogata povijest dobitna su kombinacija. 

O putovanju

New york

Grad koji nikada ne spava, glasan i ubrzan na koji nitko ne može ostati ravnodušan. Velika jabuka svima ima nešto za ponuditi. 

O putovanju

Island

Zemlja leda i vatre, vode i vjetra, ledenjaka i vulkana – Island nudi sve na jednom mjestu. Termalne vode, aurora borealis i nacionalni parkovi vas čekaju. 

O putovanju

Dominikanska republika

Dominikanska Republika, poznatija pod imenom ‘biser Kariba’ je raj prepun pješčanih bijelih plaža. Odmor ispod palme čeka na vas. 

 

O putovanju

Egipat

Zemlja faraona svojom raznolikošću, bogatom povijesti, kulturom i arhitekturom oduševiti će svakog posjetitelja na prvi pogled. 

O putovanju

Kenija

Od užurbanosti Nairobija do nevjerojatnog safarija u prostranstvima Masai Mare, gdje vas očekuje velika afrička petorka. 

O putovanju

Rim

Svi putevi vode u Rim. Upoznajte ovaj Vječni grad na sedam brežuljaka u kojem se prošlost može doslovno opipati i okusiti. 

O putovanju

Budimpešta

Budimpešta, kraljica Dunava. Grad nastao spajanjem dva manja Budima i Pešte, koje Dunav svojim tokom spaja u jednu fascinantnu cjelinu. 

"Putovanje – ostavlja vas bez teksta, a zatim vas pretvara u pripovjedača.”

ibn battuta, putnik i istraživač

kreiramo vaše iduće putovanje zajedno

Putovanje po mjeri

Ukoliko u ponudi putovanja niste našli putovanje koje tražite, nemojte brinuti. Naša stranica je premala da smjesti cijeli svijet. Popunite naš obrazac i javiti ćemo Vam se s povratnim informacijama o Vašem putovanju iz snova. 

Možete izabrati više zemalja
Možete izabrati više mjeseci
Možete izabrati više mjeseci
Možete izabrati više vrsta putovanja
Selected Value: 0
Nije obavezno odabrati budžet
en_USEnglish